Søndag – vi har klart det!!

Dere er helt rå! Nå har vi jakta på sommerfølelsen en hel uke sammen, og dere har sendt kule videoer og fine bilder fra hele Norge. Vi har kost oss så mye sammen!

Her er dagens morgenstund fra Eirik og Ellen!

Denne uken har vært fantastisk hyggelig. Du skal føle deg bra og stolt av deg selv som har jaktet sommeren, og håper du har fått litt sommerfølelse!

Hjelpere på Frambuleir har hilst til dere gjennom uken. Og dere har sendt inn flotte bilder og videoer. Her kommer noen nye:

Nå kan du se alle hilsener, fra både hjelpere og seere, samlet i en video! Tenk at vi var så mange som jaktet sommerfølelsen. Denne videoen kan du se igjen for å huske følelsen!

Hilsener!

Hilsener fra hjelpere

Det er mange som heier på deg og vil at du skal ha en god sommer!

Hilsener fra dere

Det er så mange fine bilder og videoer dere sender inn! Det er så godt å se!

I dag har vi en fantastisk konsert med Jenny, som synger nydelige låter fra Atriet på Frambu. Hun har valgt låtene med omhu. Sett deg tilbake, slapp av og nyt!

Og for dere som lurer hvor gjengen i God S har blitt av – de er tilbake for siste episode! De har nemlig vært borte og lett etter sommerstemning i… skogen!

Konsert og God S!

Konsert med Jenny Bulterud

Jenny synger nydelige, stemningsfulle låter fra Atriet på Frambu.

God S!

Gjengen er endelig tilbake! De jakter sommer og stemning i …skogen!!

Vi sees i kveld kl 18!

Jakten er ikke over, det beste er igjen!

I kveld blir det et forrykende sommershow fra sletta, med finalen i duellen mellom Eirik og Ellen. Og så kommer det på løpende bånd! Løsningen på krimmen, finalen i Hjelpernes Mester….

….og en helt ellevill avslutningskonsert fra selveste brygga.

Kos dere – sees til en skikkelig fest kl 18!