Festaften!

Velkommen til festaften! Vi har jaktet sommerfølelsen i en uke, og vi har klart å finne den sammen. Nå skal vi takke dere og feire skikkelig!

Velkommen til siste show fra sletta med Ellen og Eirik:

Takk til Ellen og Eirik for alle showene, og takk til alle seere som har vært med å jakte sommeren – vi klarte å finne sommerfølelsen sammen!

Nå kan du se alle hilsener, fra både hjelpere og seere, samlet i en video! Tenk at vi var så mange som jaktet sommerfølelsen. Denne videoen kan du se igjen for å huske følelsen!

Alle hilsener samlet!

Se alle hilsener

Den store videoen som viser hvor mange vi var som jaktet sommeren sammen i 2021

For en fin video å komme i stemning av.

Men nå er det en episode vi har ventet på hele uken. Selve finalen av Hjelpernes mester. Hvem kan kalle seg Hjelpernes mester 2021? Følg med!

Hjelpernes mester – finale

Hjelpernes mester

Finale! Nå er det bare to hjelpere igjen. Begge vil vinne. Hvem står igjen til slutt?

For en spenning i finalen – og en stor gratulasjon til vinneren av Hjelpernes Mester!

Nå er det tid for siste og endelige episode av krimmen, hvor dere bestemte hva Anders skulle gjøre. Tror dere noen klare å stjele Frambulåta fra oss?

Mysteriet om den forsvunne Frambulåta

Siste episode! Vil vi finne ut hvem som har tatt Frambulåta?

Det var deilig med en løsning på mysteriet!

Nå, kjære seer. Du som har jaktet sommerfølelsen denne sommeren, og gjort så mange fine ting. Gratulerer med innsatsen – vi er stolte og glade for at du har vært med.

Hvis den siste lille rest av sommerfølelse mangler, tror vi den kan komme nå. Det kommer lyder og rytmer fra brygga på Frambu – en ordentlig avslutningskonsert å komme i sommerstemning av!

Avslutningsfest fra Brygga!!

Avslutningskonsert!

DJ Wiese har kommet til brygga på Frambu for å feire at vi fant sommerfølelsen!

For et party! Nå er det på tide å være stolt og glad over den fine uken vi har hatt sammen. Og i fremtiden kommer vi tilbake til vanlig Frambuleir. Ta med deg den gode følelsen. Vi sees igjen senere

GOD SOMMER fra alle oss!